Retourneren & ruilen

Bedankt voor je aankoop bij Savonc Baby.
Ben je toch niet helemaal blij met je keuze? We helpen je graag verder. 

Retourneren
Je mag je aankoop retourneren, binnen 14 dagen na ontvangst.
Voorwaarde is wel dat de producten zich nog in dezelfde staat bevinden als toen je ze hebt ontvangen.
Alles dient nog in de originele verpakking te zitten, met alle kaartjes er nog aan.  Na 14 dagen, kunnen we je helaas geen teruggaaf meer aanbieden.

Wil je je aankoop retourneren? Stuur ons dan een e-mail naar info@savoncbaby.nl, dan zullen we jou zo snel mogelijk van de benodigde informatie voorzien. 
Let wel: De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Ruilen
Cadeaubox | Onze cadeauboxen worden verkocht als één geheel. Het is daarom niet mogelijk om bijvoorbeeld één product uit de set te ruilen voor wat anders. Wel kunnen de we de hele set omruilen, mits alles producten zich nog in dezelfde staat bevinden als toen je ze hebt ontvangen, met alle originele verpakkingen en kaartjes er nog aan.

Alle andere producten | Uiteraard kun je je aankoop omruilen voor wat anders. Dit kan tot en met 14 dagen na ontvangst.

Wil je je aankoop omruilen? Stuur ons dan een e-mail naar info@savoncbaby.nl, dan zullen we jou zo snel mogelijk van de benodigde informatie voorzien. 
Let wel: De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.  

Verkeerde bestelling of schade
Heb je een verkeerde bestelling ontvangen of is er schade aan de aankoop? Stuur ons dan direct een e-mailtje naar info@savoncbaby.nl, dan handelen wij dit zo snel mogelijk af.

Let wel: Als je de producten al hebt gebruikt van de verkeerde of beschadigde bestelling, dan kun je deze helaas niet meer terugsturen. De producten dienen ongewassen, ongedragen in de originele verpakking te zitten, met alle kaartjes er nog aan.